ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΣΤΗ ΛΩΡΙΔΑ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ

consert  ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΣΤΗ ΛΩΡΙΔΑ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ

Ο Σύλλογος γονέων του 2ου Γενικού Λυκείου Κορίνθου ,σε συνεργασία με τα σχολικά συγκροτήματα Vietnow, Infertile, Nazarium, QWERT, διοργάνωσε μουσική εκδήλωση, με σκοπό την ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας αλλά και την οικονομική ενίσχυση των πληγέντων κατοίκων της Λωρίδας της Γάζας.

Συγκεκριμένα τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την ενίσχυση ιδρύσεως παιδικού νοσοκομείου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Νέων Κορινθίας ,το οποίο θέλοντας να συμβάλλει στους παραπάνω σκοπούς, πρόσφερε το χώρο του.

Αρκετός κόσμος απόλαυσε τα σχολικά συγκροτήματα ενώ πολλοί ήταν και αυτοί που απλά πέρασαν έστω για λίγο , ώστε να στηρίξουν οικονομικά (με την αγορά εισιτηρίου) το σκοπό της εκδήλωσης.

Μια σπουδαία πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων του 2ου Γενικού Λυκείου Κορίνθου που ευχόμαστε να αποτελέσει παράδειγμα . Ένας καλός γονιός δεν αρκεί να είναι μόνο καλός με το παιδί του,  αλλά με όλα τα παιδιά του κόσμου.

Σχετικά άρθρα:

  1. ΓΙΟΡΤΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ … ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΕΞΙΚΟ !
  2. ΠΑΝΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ ΑΙΤΗΜΑ Η ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ
  3. ”ΕΝΩΣΗ” ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΝΟΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

Αφήστε ένα σχόλιο