30 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΓΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΕΘΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΣΣΟΥ-ΛΕΧΑΙΟΥ!

first94

Το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης δια στόματος του Γενικού Διευθυντή του κ.Πελοπίδα Καλλίρη ανακοίνωσε στον δήμαρχο κ.Μπάμπη Καμπούρη τα ευχάριστα νέα !
Υπογράφηκε η παραχώρηση στον δήμο , 30 περίπου στρεμμάτων ιδιοκτησίας του ΥΠΕΘΑ που βρίσκονται πλησίον του χώρου του αεροδρομίου, για το νέο γήπεδο Λεχαίου και άλλες αθλητικές εγκαταστάσεις.
Ο κ.Καμπούρης , με δηλώσεις του στη  sfedona.gr , ευχαρίστησε θερμά τον Κορίνθιο Γενικό Διευθυντή του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης αλλά και τον ίδιο τον Υπουργό για το ενδιαφέρον τους. Δήλωσε ικανοποιημένος αφού μετά από έναν και πλέον χρόνο γραφειοκρατικών διαδικασιών με το Υπουργείο, η υπόθεση αυτή έλαβε αίσιο τέλος.
Μετά την θετική εξέλιξη, τόνισε ο δήμαρχος , ο δήμος Άσσου-Λεχαίου θα ξεκινήσει διαδικασίες για την σημαντική αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων που βρίσκονται στον παραχωρηθέντα χώρο!

Σχετικά άρθρα:

  1. ΕΝΑΡΞΗ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΗΣ - ΠΙΛΟΤΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΩΡΕΑΝ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ INTERNET ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΣΣΟΥ-ΛΕΧΑΙΟΥ
  2. ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΣΣΟΥ-ΛΕΧΑΙΟΥ
  3. ΕΠΤΑ ΜΗΝΕΣ ΚΑΠΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΣΣΟΥ-ΛΕΧΑΙΟΥ ΜΕ 500 ΜΕΛΗ !

Αφήστε ένα σχόλιο