ΧΩΡΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΦΩΤΙΣΜΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ

kryoneri ΧΩΡΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΦΩΤΙΣΜΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ

Στο πλαίσιο της δέσμευσης του Δήμου Σικυωνίων για αυξημένη ασφάλεια στις σχολικές μονάδες, όπως αυτή εκφράστηκε σε πρόσφατη διευρυμένη σύσκεψη της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας , ο Σύλλογος Γονέων Κρυονερίου απέστειλε στον κ.Γεννηματά , αντιδήμαρχο τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου , επιστολή -διαμαρτυρία για το πρόβλημα με τον ανεπαρκή φωτισμό των σχολείων του δ.δ. Κρυονερίου.
Συγκεκριμένα ο σύλλογος στην επιστολή του αναφέρει :

Τα σχολεία μας (Δημοτικό και Νηπιαγωγείο) καθώς και το Γυμνάσιο, τα οποία γειτνιάζουν, δεν διαθέτουν επαρκή δημοτικό φωτισμό, με αποτέλεσμα να μην πληρούνται στοιχειώδεις προϋποθέσεις ασφαλείας, τόσο το πρωί κατά την άφιξη του σχολικού λεωφορείου, όσο και κατά τις βραδινές ώρες, όπου γίνεται χρήση των χώρων των σχολείων για επιμορφωτικές δραστηριότητες μαθητών, γονέων και δημοτών.

Επειδή το χωριό μας είναι ορεινό και οι συνθήκες το χειμώνα είναι αντίξοες (ομίχλη, χιονοπτώσεις κλπ.), έχει ζητηθεί επανειλημμένα από τον πρόεδρο του Τοπικού Διαμερίσματος η τοποθέτηση κίτρινων φανών στις κολώνες της ΔΕΗ που περιβάλλουν το σχολικό μας συγκρότημα.

Επειδή μέχρι σήμερα δεν βρήκαμε ανταπόκριση στο αίτημά μας , παρακαλούμε όπως τοποθετήσετε 9 κίτρινα φωτιστικά σώματα, όμοια με εκείνα που έχουν τοποθετηθεί στο Κιάτο, περιμετρικά των σχολείων μας, έτσι ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα ασφάλειας τη νύχτα.

Σύλλογος Γονέων Κρυονερίου

Σχετικά άρθρα:

  1. Η ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΜΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΙ ΟΡΘΙΑ
  2. ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΝΑΝ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΜΠΕΓΛΙΤΗ

Αφήστε ένα σχόλιο