” ΚΑΥΤΗ ΠΑΤΑΤΑ” ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΥΡΩΣΕΩΝ ΤΗΣ Ν.Α., Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Α.Ε

cf86ceb9cf81cf83cf84

Πλήθος  σοβαρών ερωτημάτων προκύπτει μετά τη δημοσιοποίηση της ερώτησης των δύο βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ προς την αρμόδια Υπουργό αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων σχετικά με την υπόθεση της ΣΚΟΣ ΑΣΕ και της Κορινθιακής εταιρίας σταφίδας «ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Α.Ε» (διαβάστε εδώ).
Η sfedona.gr δεσμεύτηκε μέσα από το  πρωτοσέλιδο της περασμένης Τρίτης ότι θα ξεκινήσει δημοσιογραφική έρευνα για την υπόθεση αυτή. Μια υπόθεση που φαίνεται να είναι  «καυτή πατάτα» στα χέρια της τριμελούς Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Κυρώσεων της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Κορινθίας που όρισε ο Νομάρχης κ.Νίκος Ταγαράς με την αριθμ.3255/17.6.2008 απόφασή του.

O πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Κυρώσεων της Ν.Α. Κορινθίας κ.Κων/νος Ψυχογιός

O πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Κυρώσεων της Ν.Α. Κορινθίας κ.Κων/νος Ψυχογιός

Η επιτροπή αποτελείται από τους:
1) Ψυχογιό Κωνσταντίνο, προϊστάμενο του τμήματος Φυτοπροστασίας και Ποιοτικού ελέγχου της Δ/νσης Γεωργίας της Ν.Α Κορινθίας.
2) Φούσκαρη Ηλία ,επόπτη του Περιφερ.Κέντρου Προστασίας Φυτών και Ποιοτικού Ελέγχου Ναυπλίου
3) Σταυρουλάκη Εμμανουήλ, τακτικό ποιοτικό της Δ/νσης Γεωργίας της Ν.Α Κορινθίας.

Να υπενθυμίσουμε ότι με απόφασή του ο π. Υπουργός κ.Χατζηγάκης στις 18.3.2009 ακύρωσε τις αποφάσεις της πρωτοβάθμιας επιτροπής κυρώσεων της Ν.Α Κορινθίας για τυπικούς λόγους και τις ανέπεμψε και πάλι στο Νομάρχη και αυτός με την σειρά του στην νέα επιτροπή για να επιληφθεί και πάλι των προστίμων!
Η νέα επιτροπή στην πρώτη συνεδρίασή της στις 26.6.2009 επειδή έκρινε ότι υπάρχουν θέματα νομικής φύσεως υπέβαλε  με σχετικό έγγραφό της 4 ερωτήματα προς τον νομικό σύμβουλο της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης για τα οποία μέχρι σήμερα δεν έχει λάβει καμία απολύτως απάντηση. Συναντήσαμε  για λίγο σήμερα το πρωί τον δικηγόρο κ.Δημήτρη Ανδρεόπουλο (νομικό σύμβουλο της Ν.Α), έξω από τα δικαστήρια της πόλης, του θίξαμε το θέμα και έδειξε να μην το γνωρίζει καν! Απλά μας είπε ότι από την μεθεπόμενη εβδομάδα λόγω μεγάλου φόρτου εργασίας θα κοιτάξει να δει αν υπάρχει κάποιο τέτοιο έγγραφο προς τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση! Εμείς πάντως  πιστεύοντας ότι οι πληροφορίες μας για την ύπαρξη αυτού του εγγράφου είναι εγκυρότατες, φέρνουμε σήμερα σε αποκλειστικότητα στο φως της δημοσιότητας αυτά τα 4 ερωτήματα της επιτροπής. Ερωτήματα που πιστεύουμε ότι θα κάνουν ιδιαίτερη αίσθηση και θα σχολιασθούν ποικιλοτρόπως.
1)Έχει δικαίωμα η επιτροπή μας να εκδικάσει παραβάσεις με τις οποίες ασχολήθηκε προηγούμενη επιτροπή του 2002;(!)
2)Αν ναι ,έχει δικαίωμα να επιβάλει ποινές;(!!)
3)Αν έχει δικαίωμα να επιβάλει ποινές ,μπορεί να βασισθεί στα στοιχεία των τότε ελέγχων;(!!!)
4)Μήπως με την παρέλευση 7 ετών από τις πρώτες αποφάσεις της επιτροπής(2002)
συντρέχει λόγος παραγραφής των αδικημάτων;(!!!!)

Εμείς δεν είμαστε αρμόδιοι να απαντήσουμε στα ερωτήματα αυτά, θεωρούμε όμως  με την κοινή λογική , ότι ο π.Υπουργός  κ.Χατζηγάκης αφού αναπέμπει και πάλι την υπόθεση στην πρωτοβάθμια επιτροπή κυρώσεων της Ν.Α Κορινθίας, το κάνει για να επιληφθεί των προστίμων! Άλλωστε η ακύρωση των αποφάσεων της τότε επιτροπής έγινε για τυπικούς και για όχι για λόγους ουσίας. Συγκεκριμένα  επειδή η επιτροπή ορίστηκε βάση της ΚΥΑ 381185/94 και όχι βάσει της ΚΥΑ 313312/94 όπως ήταν το σωστό. Βέβαια ακόμα και γιαυτό το τυπικό λάθος που έγινε από τον τότε Δ/ντή της Δ/νσεως Γεωργίας ο κάθε καλόπιστος και καλοπροαίρετος πολίτης μπορεί να θέσει κάποια ερωτηματικά. Όπως ερωτηματικά μπορεί να θέσει και για την νέα σύνθεση της επιτροπής αλλά και για τα 4 ερωτήματά  της προς τον νομικό σύμβουλο της Ν.Α Κορινθίας!
Για ενημέρωσή σας να αναφέρουμε ότι, η τότε επιτροπή κυρώσεων που αποτελείτο από τους: Κουρούνη Χαράλαμπο Δ/ντη Δ/νσεως Γεωργίας της Ν.Α Κορινθίας, Διζέ Αριστείδη Δ/ντή Π.Κ.Π.Φ και Π.Ε Ναυπλίου και Παπαδόπουλο Βασίλειο Γεωπόνο τμηματάρχη Π.Ε.Ε  Δ/νσης Γεωργίας Κορινθίας, είχε επιβάλει  για τη μη τήρηση των στοιχείων λογιστικής σε τεράστιες ποσότητες κορινθιακής & σουλτανίνας σε 5 εταιρίες σταφίδας της Κορινθίας, συνολικά πρόστιμα 1.931 δις δραχμών!! Αναλυτικά οι 5 εταιρίες και τα πρόστιμα που τους επιβλήθηκαν από την πρωτοβάθμια επιτροπή κυρώσεων της Ν.Α Κορινθίας με τις υπ’αριθμ. 68 έως 72/2002 αντίστοιχες αποφάσεις, ήταν οι εξής:
1)      Γ.ΓΙΟΜΠΡΕΣ ΑΒΕΕ  συν..πρόστιμο 679.239.000  δραχμών
2)       ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Α.Ε    συν.πρόστιμο  647.902.860 δραχμών
3)       CORVES AE  συν.πρόστιμο   125.858.172 δραχμών
4)       ΟΙΝΟΣΤΑΦΙΔΙΚΗ Α.Ε  συν.πρόστιμο 348.594.349 δραχμών
5)       Κ.ΦΡΑΓΚΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ συν.πρόστιμο 130.329.421 δραχμών

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΟΖΟΜΠΟΛΗ , ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Ο πρόεδρος της ΕΑΣ Μεσσηνίας κ.Βασίλης Κοζομπόλης

Ο πρόεδρος της ΕΑΣ Μεσσηνίας κ.Βασίλης Κοζομπόλης

Λίγο πριν αναρτήσουμε το συγκεκριμένο άρθρο , είχαμε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της ΕΑΣ Μεσσηνίας κ.Βασίλειο Κοζομπόλη -μέλους του Δ.Σ. Της ΣΚΟΣ ΑΣΕ- ο οποίος μας δήλωσε ότι οι διοικήσεις της ΣΚΟΣ έχουν συνέχεια και θα έπρεπε να εφαρμοστεί η συμβατική υποχρέωση που υπέγραψε η προηγούμενη διοίκηση. Να αποδοθεί δηλαδή το παρακρατηθέν ποσό του 1.901.000 ευρώ στην εταιρία ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Α.Ε. .
Όπως επισήμανε ο κ.Κοζομπόλης ερωτήθηκαν οι νομικοί σύμβουλοι της ΣΚΟΣ και γνωμάτευσαν ότι μετά την απόφαση του Υπουργού στις 18/3/09 , δεν υπήρχε πλέον πρόστιμο για αυτό και έπρεπε σύμφωνα με τη σύμβαση που είχε υπογραφεί να επιστραφεί στην πωλήτρια εταιρία το παρακρατηθέν από τη ΣΚΟΣ ποσό.
Ο κ.Κοζομπόλης μας έκανε γνωστό και κάτι που αναμένεται να συζητηθεί ιδιαίτερα : “Κακώς η ΣΚΟΣ ΑΣΕ αγόρασε το εργοστάσιο της ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Α.Ε. . Εγώ που συμμετείχα και στο προηγούμενο συμβούλιο , ήμουν αντίθετος και μειοψήφησα στην σχετική απόφαση. Είναι καταγεγραμμένο στα πρακτικά . Ήμουν αρνητικός γιατί με τα μισά λεφτά της αγοράς θα κατασκευάζαμε δικό μας καινούργιο εργοστάσιο αφού θα είχαμε και την ανάλογη σημαντική επιδότηση. Πιστεύω όμως ότι κάποιοι που χθες ήταν οι εκτιμητές για την αγορά του εργοστασίου , δεν μπορούν να γίνονται σήμερα τιμητές αυτών των εξελίξεων .”

Σχετικά άρθρα:

  1. Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΚΟΣ ΑΣΕ ΚΑΙ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Α.Ε ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ …
  2. ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Α.Ε , ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΠΑΡΛΙΑ - ΜΑΝΩΛΑΚΗ
  3. ΕΓΙΝΕ “ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ” ΚΑΤΑΒΟΛΗ 1.901.402 ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ “ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Α.Ε. ” ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΟΣ ΑΣΕ ;

13 σχόλια για το : ” ΚΑΥΤΗ ΠΑΤΑΤΑ” ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΥΡΩΣΕΩΝ ΤΗΣ Ν.Α., Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Α.Ε

  • ΜΠΑΡ

    Αναμενουμε τις εξελιξεις,με πιο αναλυτικα στοιχεια για να συνδεσουμε την υπαρχουσα κατασταση στην γεωργια με τα προαναφερομενα.

  • MΧΑΛΗΣ

    ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΤΕΤΕ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΕΤΕ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΠΑΡΟΧΕΣ ,ΑΜΟΙΒΕΣ ,ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΕ “ΚΑΡΤΕΛ” ΜΕΓΑΛΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ!ΨΑΞΤΕ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΙΧΕ ΣΤΗΘΕΙ Η “ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ” ΕΙΚΟΝΙΚΩΝ ΤΙΜΟΛΟΓΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΦΙΔΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕς ΤΣΕΠΕΣ ΕΠΙΤΗΔΙΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ!!ΨΑΞΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΗΣ “ΚΡΟΚΙΔΑ” ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!ΟΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΗ;ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ!
    ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ!
    ΜΙΧΑΛΗΣ-ΚΟΡΙΝΘΟΣ

  • ΓΙΩΡΓΟΣ

    Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΟΖΟΜΠΟΛΗΣ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΙΣ ΒΑΡΥΓΔΟΥΠΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΤΗΣ ΣΚΟΣ ΑΣΕ ΓΙΑΤΙ ΒΙΑΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΠΟΣΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗΣΕΙ.Η ΕΑΣ ΝΕΜΕΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΕΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ

  • ΓΙΩΡΓΟΣ

    ΟΙ ΑΔΕΡΦΟΙ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑΝ ΑΨΟΓΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΣΚΟΣ:
    1.ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΑΔΕΡΦΟΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ)ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΣΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ)ΔΟΙΗΚΗΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΕ.
    2.ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΕ “ΧΑΛΕΠΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ” ΣΤΑ 2 ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΑΦΙΔΟΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΚΟΣΥΣ ΑΣΕ ΚΑΙ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΕ ΤΟΣΟ ΔΟΙΗΚΗΤΙΚΟΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΛΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΔΙΧΩΣ ΛΟΓΩ ΚΑΙ ΑΙΤΙΑ…
    3.ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΣΤΑ ΣΥΝΕΤΕΡΙΣΤΙΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΩΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ.

  • ΜΙΧΑΛΗΣ

    Επιτέλους!!!!!
    Ηκοινή γνώμη περίμενε πολλά χρόνια να σπάσει το απόστημα και να βρεθεί ένα ΜΜΕ να τα βγάλει όλα στα φόρα!όΣΟΙ ΓΝΩΡΊΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΈΧΕΤΕ ΣΤΟΙΧΕΊΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕς ΔΏΣΤΕΤΑ Συνεχίστε κύριε Γιαννιδάκη,γράφετε ιστορία!Ξέρουμε ότι θα προσπαθήσουν ακόμα και να σας τρομοκρατήσουν.Μην κάνετε πίσω και μη φοβειθείτε.Κάποιοι είναι απλά παλληκάρια του κώλου!
    ΜΙΧΑΛΗΣ

  • ΓΙΩΡΓΟΣ

    Η πλειοψηφία της ΣΚΟΣ ΑΣΕ αν έχει την ευθιξία να παραιτηθεί, δεν μπορεί να παιζουν με την νοημοσύνη των αγροτών.Όσο για την νομαρχία κορινθίας και την επιτροπή της περιμένουμε να σταθεί στο ύψος της και να επιβάλει το πρόστιμο στην Παπαβασιλείου Α.Ε. Είναι καιρός να ξεσηκωθούν οι αγρότες και να πάψουν κάποιοι επιτήδιοι να μας εμπέζουν.

  • ΓΙΩΡΓΟΣ

    Πρέπει να γίνει άμεσα οικονομοδιαχειριστικός έλεγχος στην ΣΚΟΣ ΑΣΕ για να λάμψη η αλήθεια και η κατασπατάληση δημοσίου χρήματος.

  • ΑΡΙΣ

    Πρός τήν πλειοψηφία τής ΣΚΟΣ Α.Σ.Ε ,Πώς γίνεται άτομα τα οποία δεν έχουν τις στοιχειώδεις προυποθέσεις να μετέχουν σε επιτροπές της ΣΚΟΣ Α.Σ.Ε καί να λαμβάνουν παχυλές αμοιβές;Ο ΚΎΡΙΟΣ ΚΟΖΟΜΠΌΛΗΣ Ο ΟΠΟΊΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ Ε.Α.Σ.Ν.ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ με προσωρινή διαταγή τού Πρωτοδικείου Καλαμάτας ,στίς 18-10-2009 στην Γενική Συνέλευση της Ε.Α.Σ.Ν. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ήταν υπέρμαχος της αγοράς της ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Α.Ε και ανέφερε επι λέξει οτι καλώς δόθηκε το 1.901.000,00 ευρώ.Τι άλλαξε από τότε μέχρι τις 13-11-2009;
    ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 2810/2000 ΑΡΘΡΟ 16 ασκεί ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΟΠΕΙΑ-ΕΛΕΓΧΟ επί των Α.Σ.Ο κάθε βαθμίδας.Νομίζω οτι υπάρχουν τουλάχιστον ενδείξεις που χρήζουν διερεύνησης .

  • mike

    Από το κακό στο χειρότερο η ΣΚΟΣ ΑΣΕ. Κανείς μας δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη, η οποία και οδηγεί την υπόθεση οριστικά και αμετάκλητα στον εισαγγελέα. Δεν είναι δυνατό να προλαβαίνουμε αποφάσεις και γνωμοδοτήσεις αρμοδίων υπηρεσιών που καταλογίζουν πρόστιμα με δικές μας απόφάσεις δοιηκητικών συμβουλίων που τα εξαλείφουν. Αλλά πως να μη γίνει αυτό αφού απαιτείται μιά ολόκληρη Ενωση Μεσσηνίας που απαρτίζεται από επτά συμβούλους που ανεβοκατεβαίνουν στις γενικές συνελέυσεις για να επικύρώσουν τέτοιες χαριστικές αποφάσεις υψους 1.901.000 ευρώ.

  • ΓΙΩΡΓΟΣ

    Καλό θα ήταν να πάρετε και μια συνέντευξη απο τον πρόεδρο της ΕΑΣ ΝΕΜΕΑΣ που έχει κάνει και την μύνηση σίγουρα έχει να πει πολλά…

  • ΠΕΤΡΟΣ

    ΣΤΟΥΣ ΕΠΤΑ ΜΕΣΣΗΝΙΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ ΣΚΟΣ ΕΙΧΕ ΣΤΑΛΕΙ ΕΞΩΔΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ 1.900.000 ΠΑΡ ΟΛΑ ΤΑΥΤΑ ΟΙ ΕΞΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΚΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΟ ΤΗΣ ΕΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ.ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕ,ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΜΥΡΙΖΕΙ ΜΠΑΡΟΥΤΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΚΟΝΤΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

  • ΓΙΩΡΓΟΣ

    Εικονικά τιμολόγια,εικονικες αποθήκες,πλαστογραφίες,εφοριακές απάτες,ελείματα χιλιάδων ευρώ,απόκρυψη παλιών ισολογισμών,υπεξαίρεση χρημάτων,επιτροπές που χαρίζουν πρόστιμα,παιδιά αγροτοπατέρων σε μόνιμες θέσεις και αλλα πολλά ευτράπελα συμβαίνουν στον αγροτικό χώρο της κορινθίας (ΕΑΣ & ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ) χωρίς να αντιδρούν οι βουλευτές μας. Ζήτω το συνεταιριστικό ιδεώδες!!!…

  • Νίκος

    Ο ΚΥΡΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΕΛΟΠΑ ΚΙΑΤΟΥ Η ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΣΥΝΩΝΥΜΙΑ;

Αφήστε ένα σχόλιο