ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΑΔΕΙΑ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΤΟ ΚΙΑΤΟ

154 ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΑΔΕΙΑ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΤΟ ΚΙΑΤΟ

Λάβαμε την καταγγελία από φίλο μας επισκέπτη στο ΚΙΑΤΟ για το αν υπάρχει άδεια σε συγκεκριμένο κτίριο της περιοχής στο οποίο εκτελούνται οικοδομικές εργασίες.
Δημοσιεύουμε αυτούσια την καταγγελία και τα ερωτήματα που θέτει ο πολίτης του Κιάτου:

Οι οικοδομικές εργασίες που εκτελούνται για την ενίσχυση του σκελετού του κτιρίου του ΑΣΟ στο Κιάτο έχουν εγκριθεί από την αρμόδια Πολεοδομία; Υπάρχει σχετική άδεια; Και αν υπάρχει γιατί δεν είναι αναρτημένη σε εμφανές σημείο, όπως προβλέπεται από το Νόμο; Το Αστυνομικό Τμήμα του Κιάτου δεν βλέπει την παράβαση; Ας μας απαντήσουν ο κ. Δήμαρχος και ο κ. Διοικητής του ΑΤ Κιάτου μέσω της εφημερίδας σας.
Ευχαριστώ

Χρηστος Πολιτης

Η εφημερίδα μας δείχνοντας όπως πάντα το αμέριστο και άμεσο ενδιαφέρον της για τις καταγγελίες αλλά και για όλα τα ζητήματα που μας θέτουν οι εκατοντάδες καθημερινοί επισκέπτες μας, επικοινώνησε αμέσως με τον διοικητή του Αστυνομικού τμήματος Κιάτου κ.Δούρο σήμερα το πρωί.
Ο αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ έδειξε πράγματι το ανάλογο ενδιαφέρον,  έκανε έλεγχο για την συγκεκριμένη καταγγελία που του γνωστοποιήσαμε και μετά από λίγες ώρες μας ενημέρωσε ότι υπάρχει άδεια από 29/72009 για τις οικοδομικές εργασίες που πραγματοποιούνται , η οποία μάλιστα θεωρήθηκε πριν 3-4 μέρες και στο Αστυνομικό τμήμα του Κιάτου. Επισημάναμε βεβαίως στον κ.Δούρο ότι ο ιδιοκτήτης της οικοδομής οφείλει να αναρτήσει σε εμφανές σημείο πινακίδα με τον αριθμό αδείας όπως άλλωστε ορίζει και ο νόμος. Πιστεύουμε να καλύψαμε την καταγγελία του φίλου μας επισκέπτη από το Κιάτο όσο πιο αποτελεσματικά και πιο γρήγορα γινόταν.

Σχετικά άρθρα:

  1. Η ΟΛΙΓΩΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗΣ ΕΦΕΡΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
  2. ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΙΚΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ ΣΤΟ ΚΙΑΤΟ

Αφήστε ένα σχόλιο