ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΟΥΡΙΚΗΣ: ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΝΑ ΘΕΣΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ , ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2

cf83cebccebfcf85cf81ceb9cebaceb7cf83

Οι αποκλειστικές δηλώσεις του αντιδημάρχου Σικυωνίων Σωτήρη Μουρίκη στη sfedona.gr θα συζητηθούν έντονα και αναμένεται να δημιουργήσουν ποικίλες αντιδράσεις τόσο στους πολιτικούς και αυτοδιοικητικούς κύκλους, όσο και στην τοπική κοινωνία στο δήμο Σικυωνίων!
Σύμφωνα με τις δηλώσεις του αυτές ο Σωτήρης Μουρίκης ενδιαφέρεται να θέσει τον εαυτό του στην κρίση της τοπικής κοινωνίας για υποψήφιος δήμαρχος ενός διευρυμένου δήμου Σικυωνίων , όχι όμως με χρίσμα ! Ο αντιδήμαρχος δηλώνει απερίφραστα ότι είναι υπέρ του Καποδίστρια 2 με όποιες συνθήκες και με όποια οικονομικά προβλήματα γίνεται και πιστεύει ότι η Κυβέρνηση είναι αρκετά ισχυρή και δεν πρέπει να κάνει πίσω ή να συμβιβαστεί με κομματικές και άλλες σκοπιμότητες. Να μην επαναλάβει δηλαδή τα λάθη του πρώτου Καποδίστρια. Τονίζει με έμφαση ότι στην Κορινθία πρέπει να γίνουν 2 ή το πολύ 3 δήμοι. Δηλαδή συμφωνεί με την επικρατούσα από πολλούς άποψη ότι οι νέοι δήμοι στο νομό μας αλλά και σε όλη τη χώρα πρέπει να είναι λίγοι και ισχυροί!
Δείτε το σχετικό βίντεο με τις αποκλειστικές δηλώσεις του Σωτήρη Μουρίκη:

YouTube Preview Image

Σχετικά άρθρα:

  1. ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΡΟΣΦΕΥΓΕΙ Ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΟΥΡΙΚΗΣ ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΥ
  2. ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΟΥΡΙΚΗΣ: ΕΩΣ ΚΑΙ 5 ΜΗΝΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟ ΤΟ ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ
  3. Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΙΝΑ ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ ΑΓΝΟΗΣΕ ΟΜΟΦΩΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ , ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΕΚΡΙΝΕ ΤΗΝ Μ.Π.Ε ΓΙΑ ΙΔΡΥΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΟΝΑΔΑΣ ΧΗΜΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΤΟ ΣΟΥΣΑΚΙ

Αφήστε ένα σχόλιο