ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΗΣ SFEDONA.GR
O πρώτος χρόνος της δεύτερης δεκαετίας του 21ου αιώνα , αναμένεται όπως έχουμε αναφερθεί και πάλι, να είναι ιδιαίτερα «καυτός» για πολλά θέματα στο τόπο μας και στη χώρα μας γενικότερα. Ένα από τα θέματα αυτά είναι οι εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης με «Καποδίστρια 2»! Έτσι από τα τέλη της προηγούμενης χρονιάς άρχισαν οι « ζυμώσεις »για νέους συνδυασμούς και υποψήφιους δημάρχους σε κάθε περιοχή του νομού μας. Οι πολύπλευρες πολιτικές κινήσεις γίνονται τόσο επί σκηνής όσο -ως επί το πλείστον- και στο παρασκήνιο! Με την είσοδο του νέου χρόνου τα επιτελεία των φιλόδοξων υποψηφίων δημάρχων βρίσκονται κυριολεκτικά σε θέση «μάχης». Η ηλεκτρονική μας εφημερίδα αποδεικνύοντας για μια φορά ακόμα ότι βρίσκεται μέσα στο σφυγμό των γεγονότων και των εξελίξεων, ξεκινάει από σήμερα μια σειρά δημοσκοπήσεων για να δώσει την ευκαιρία στους πολίτες της Κορινθίας να εκφράσουν την επιθυμία τους για υποψηφιότητες του Καποδίστρια 2 ,που ήδη απασχολούν έντονα την κοινή γνώμη.
Προχωράμε στις άμεσες αυτές δημοσκοπήσεις μέσω του διαδικτύου έχοντας εξασφαλίσει πλέον μια θεαματικά υψηλή επισκεψιμότητα η οποία θα αποτελέσει αξιόπιστη και σοβαρή βάση για την καλλίτερη δυνατή εγκυρότητα αυτών των ψηφοφοριών.
Τα στοιχεία αυτά τα παραθέτουμε σήμερα δημόσια ώστε να μην μπορούν να αμφισβητηθούν από κανέναν και για κανένα λόγο.
Το τελευταίο δίμηνο του 2009 η sfedona.gr είχε 54.186 μοναδικές επισκέψεις(visits) και 163.464 pageviews!! Μαζί με την Ελλάδα είχαμε επισκέψεις από 53 διαφορετικές χώρες όλου του πλανήτη. Οι δέκα πρώτες χώρες με τις περισσότερες επισκέψεις είναι : Ελλάδα , Γαλλία, Η.Π.Α, Ιταλία, Αγγλία, Κύπρος, Σουηδία, Γερμανία, Βέλγιο, Ρωσία.

Παρουσιάζουμε λοιπόν σήμερα τις δύο πρώτες δημοσκοπήσεις μας οι οποίες θα διαρκέσουν για ένα μήνα ακριβώς. Δηλαδή θα ολοκληρωθούν στις 7.2.2010 οπότε και θα παρουσιάσουμε τις δύο επόμενες δημοσκοπήσεις μας.
Στην πρωτεύουσα του νομού την Κόρινθο αυτήν την εποχή το μεγαλύτερο ενδιαφέρον υποψηφιοτήτων εντοπίζεται στο χώρο της Νέας Δημοκρατίας. Με βάση τις δηλώσεις των ενδιαφερομένων αλλά και τις ειδήσεις που έβγαλε το ρεπορτάζ για υποψήφιους που ναι μεν δεν έχουν κάνει δημόσια δήλωση πλην όμως υπάρχει έμμεσο ή άμεσο ενδιαφέρον για υποψηφιότητα δημάρχου στην Κόρινθο, παρουσιάζονται με αλφαβητική σειρά οι παρακάτω 8 υποψηφιότητες:
1.Γιώτης Κώστας
2.Καρπούζης Γρηγόρης
3.Κόρκα-Κώνστα Αθηνά
4.Λουζιώτης Τάκης
5.Λούμπας Παναγιώτης
6.Παπαφωτίου Λάκης
7.Σούκουλη Μαριλένα
8.Ταγαράς Νίκος
Στο δεύτερο μεγαλύτερο δήμο του νομού μας, το δήμο Σικυωνίων, το ενδιαφέρον αυτή την εποχή επικεντρώνεται περισσότερο στο χώρο του ΠΑΣΟΚ όπου έχουν ανακοινωθεί ή έχουν εκφραστεί επιθυμίες για αρκετές υποψηφιότητες που συνοψίζονται ως εξής (πάντα κατά αλφαβητική σειρά) :
1. Γεώργας Θάνος
2. Λαμπρόπουλος Θόδωρος
3. Παπαγγελόπουλος Άγγελος
4. Σκαρμούτσου Σταυρούλα
5. Σπανός Κώστας
6. Χωρέμης Τάσος
Οι δύο ψηφοφορίες βρίσκονται στην δεξιά πλευρά της πρώτης σελίδας και μπορείτε να αρχίσετε να ψηφίζετε από αυτή τη στιγμή !
Σχετικά άρθρα:
















Νομίζω ότι ο Νίκος Ταγαράς που πέτυχε σαν νομάρχης , όχι ότι το αξίωμα του Δημάρχου Κορινθίων είναι μικρό , κάθε άλλο. Ο κ. Ταγαράς μπορεί να έχει διάκριση και σαν αιρετός αξιοματούχος από ανώτερο αξίωμα που κατέχει σήμερα αν το θελήση!
ΒΑΣΙΛΗ, ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΕΥΣΕΙ Ο “ΜΥΘΟΣ” ΤΑΓΑΡΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΩΝ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΤΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΡΗΜΑΞΑΝ ΤΟ ΤΟΠΟ ΜΑΣ!ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ; ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΡΟΥ-ΦΡΟΥ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ;Ή ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΣΙΓΟΝΤΑΡΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΜΜΕ;ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ.
Η ΚΟΡΙΝΘΙΑ ΣΤΗΝ ΟΧΤΑΕΤΙΑ ΤΟΥ, ΚΑΤΡΑΚΥΛΗΣΕ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΙΑ,ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ!ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ;ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΘΑ,ΘΑ,ΘΑ,ΘΑ!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΣ ΛΑΟΣ!
ΝΙΚΟΣ
XAXAXA!!!ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΛΕΣ ΦΙΛΕ ΒΑΣΙΛΗ…..ΦΤΩΧΕΙΑ?ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΕ BMW KAI MERCEDES ΚΑΙ ΑUDI.ΕΞΟΥ ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΚΟΜΦΟΥΖΙΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ….ΑΝΕΡΓΙΑ??ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ….Ο ΤΑΓΑΡΑΣ ΦΤΑΕΙ???ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ???ΓΙΑ ΔΕΣ ΦΙΛΕ ΒΑΣΙΛΗ ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΑΓΑΡΑΣ ΣΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΓΝΩΜΗ….ΤΩΡΑ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΜΜΕ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΣΙΓΟΝΤΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΤΑΓΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΟΤΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ…..Ο ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΤΟ ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΕΙ……ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΛΙΘΟΒΟΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΤΙ ΤΟΚΑΛΟ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ…..Ο ΤΑΓΑΡΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ…ΔΙΟΤΙ ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ…..ΤΟ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΜΕ ΓΕΝΙΚΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΛΑΣΠΗ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΔΕΝ ΟΔΗΓΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ…….Ο ΤΑΓΑΡΑΣ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΖΗΛΕΥΤΕΣ….
Εντυπωσιακή η ψηφοφορία για την Μαριλένα ως υποψήφια δήμαρχο Κορίνθου .Βλέπω το χρίσμα της Ν.Δ τελικά να παιχθεί σε πρόσωπο της νομαρχίας,αφού και ο Ταγαράς και ο Παπαφωτίου έχουν μεγάλη απήχηση στην ψηφοφορία. Λέτε όμως να την κάνει η Αθηνά;!
ΜΙΧΑΛΗΣ-ΚΟΡΙΝΘΟΣ
Νομιζω οτι ο κ.ταγαρας ειναι το τελειο χαρτι για τη νεα δημοκρατια….ειναι ο μονος που μπορει να ξεπερασει και χαλαρα το εμποδιο του αλεκου…αλλωστε ειναι ο πιο αξιος πολιτικος στη κορινθια….μπορει να βοηθησει παρα πολυ τη κορινθο….
φιλε γιαννη υπερβαλλεις οχι και ο ΠΙΟ αξιος πολιτικος της κορινθιας… μην παραβλεπεις το εργο και αλλον πολιτικων επειδη εισαι με το συμπαθιο κιολας κομματοσκυλο της δεξιας και αυτο σε καθιστα να υποστηριζεις τα σκελια σου…. .
Μα και βεβαια Ταγαρας, σε αυτον οφειλεται το οτι σημερα πινουμε νερο στη Κορινθο!!! Ενας εφερε το νερο και καποιοι σοσιαλιστες θελουν να τα μηδενισουν ολα. Ηρεμηστε κυριοι, τι αλλο θελετε, το υδροφορο οχημα πισω?
Ρε μαγκες ο ταγαρασ ειναι για αλλα πραγματα ανωτερα….μακαρι να γινει περιφερειαρχης……θα εκπροσωπησειεπαξια το νομο μας.εχει τη δυναμη να το κανει και την ικανοτητα….το θεμα ειναι θα το παρει το χρισμα…..??
Ρώτα τον ίδιο βρε…Τι ρωτάς τον κόσμο. Δεν σου λέει?
ΒΡΕ ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!
ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΤΟΥ ΝΟΜΑΡΧΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ (ΤΟΝ ΔΡΑΚΟ ΕΝΝΟΩ)ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΚΑΙ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΧΡΙΣΜΑ ΣΤΟΝ ΤΑΓΑΡΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΦΑΝΑΤΙΚΑ ΝΤΟΡΑΚΙΑ;!ΑΣ ΔΕΙ ΕΓΚΑΙΡΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΠ’ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΜΑΡΙΛΕΝΑ ,ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΛΑΚΗΣ ΠΑΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ,ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΒΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑ!
ΜΙΧΑΛΗΣ