ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

Πλήθος ποικίλων αντιδράσεων προκάλεσε το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας μας με τίτλο: ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ! «ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ !
Δεχτήκαμε δεκάδες τηλεφωνήματα που ήθελαν να μας συγχαρούν για το ρεπορτάζ αυτό αλλά και να μας εκφράσουν τις απόψεις τους πάνω στο θέμα. Ακούσαμε πολλά και διαφορετικά σχόλια για το θέμα των υπευθύνων. Κάποιοι ακόμα μας ρώτησαν αν έχουμε κόντρα με τον δήμαρχο !
Αγαπητοί φίλοι , οι προσωπικές σχέσεις μας με τον Αλέκο Πνευματικό είναι μια χαρά! Αλλά πάνω απ’όλα είμαστε δημοσιογράφοι και προέχει η σωστή και αντικειμενική δική σας ενημέρωση. Αυτό έλλειπε όταν βγάζουμε ένα θέμα να σκεπτόμαστε μήπως ενοχλήσει τον δήμαρχο ή τον νομάρχη ή τον βουλευτή ή τον οποιοδήποτε επώνυμο και υπεύθυνο. Σε άλλη σημερινή στήλη μας γράφουμε για το χθεσινοβραδινό Νομαρχιακό Συμβούλιο και την απόφαση της μειοψηφίας μαζί με την σκληρή της κριτική να καταψηφίσει ένα οικονομικό θέμα για πολιτιστικές εκδηλώσεις (Δείτε εδώ). Αυτό δεν σημαίνει ότι είμαστε «δάκτυλος» του Παπαϊωάννου ή ανοίξαμε «πόλεμο» με τον Ταγαρά! Είπαμε και το επαναλαμβάνουμε. Πάνω από τις προσωπικές σχέσεις ή φιλίες είμαστε δημοσιογράφοι και οφείλουμε να ενημερώνουμε αντικειμενικά και χωρίς συναίσθημα!

Ο Λάκης Παπαφωτίου πιστεύει ότι δεν πρέπει να χάνονται τέτοιες ευκαιρίες για τον τουρισμό μας
Όλες πάντως οι αντιδράσεις των συμπολιτών μας γιαυτό το ρεπορτάζ συνέκλιναν στο συμπέρασμα ότι αυτό που αποκαλύψαμε είναι τραγελαφικό και ότι η πόλη δεν πρέπει να χάνει τέτοιες σοβαρές ευκαιρίες για ανάπτυξη τουρισμού και τόνωση της τοπικής αγοράς! Προς αυτή την κατεύθυνση ήταν και οι δηλώσεις του π.αντινομάρχη και υποψήφιου δημάρχου για το διευρυμένο δήμο Κορινθίων Λάκη Παπαφωτίου λίγο πριν αναχωρήσει για το πανεπιστήμιο του Μπράιτον στην Αγγλία όπου την Πέμπτη είναι καλεσμένος για διάλεξη. Ανάμεσα σε αυτά τα θέματα που θα αναπτύξει είναι και το αρχαίο λιμάνι του Λεχαίου, ένα άλλος σημαντικός ιστορικός προορισμός του δήμου μας με παγκόσμια εμβέλεια που ουσιαστικά βρίσκεται αναξιοποίητος τουριστικά. μέχρι σήμερα!
Σχετικά άρθρα:














