ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΡΓΑ ΣΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΤΟΥ ΑΠ.ΠΑΥΛΟΥ

cebbceb9cebcceb1cebdceb91 ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΡΓΑ ΣΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΤΟΥ ΑΠ.ΠΑΥΛΟΥ

Η πρόεδρος του μονομελούς Πρωτοδικείου Κορίνθου εξέδωσε προσωρινή διαταγή με την οποία απαγορεύει στο Δήμο Κορινθίων να εκτελέσει οποιοδήποτε έργο στην γέφυρα του Ξηριά επί της Αποστόλου Παύλου μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα που θα εκδοθεί η απόφαση των ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε το Λιμενικό Ταμείο Κορίνθου κατά του Δήμου Κορινθίων για το συγκεκριμένο θέμα.
Αύριο εντωμεταξύ υπάρχει τριμερής συνάντηση στο Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας μεταξύ Υπουργείου , δημάρχου Κορινθίων και Προέδρου Λιμενικού Ταμείου Κορίνθου , με σκοπό να βρεθεί λύση στο σοβαρό αυτό θέμα για την ανεπηρέαστη διακίνηση αυτοκινήτων και εμπορευμάτων από το λιμάνι της πόλης μας.
ceb3ceb9cf89cf84ceb7cf831 ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΡΓΑ ΣΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΤΟΥ ΑΠ.ΠΑΥΛΟΥΓια το θέμα αυτό μίλησε στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα ο επικεφαλής του συνδυασμού «η πόλη μπροστά» κ.Κώστας Γιώτης και τόνισε μεταξύ άλλων: «Είναι υποχρέωση νομική του Δήμου, διότι έτσι το προβλέπει ο νόμος να δίνει πρόσβαση εκεί που εκτελεί έργο. Υπάρχει όμως και η ηθική υποχρέωση να στηρίξουμε τα εισοδήματα των ανθρώπων που δουλεύουν στο λιμάνι. Η Κόρινθος λόγω της θέσης της στηρίζεται ως κόμβος στους οδικούς άξονες και το λιμάνι. Είναι γνωστό από την αρχαιότητα ότι το λιμάνι της Κορίνθου ήταν το μεγαλύτερο λιμάνι στην Ελλάδα και μοχλός ανάπτυξης για την πόλη. Και σήμερα πρέπει να δούμε πως θα γυρίσουμε σε περιόδους ανάπτυξης σε μια εποχή μάλιστα με με γάλα οικονομικά προβλήματα Αυτές οι κινήσεις της δημοτικής αρχής δεν είναι κινήσεις που βοηθάνε την ανάπτυξη του τόπου. Είναι κινήσεις που οδηγούν στην καταστροφή παραγωγικούς κλάδους, οικογένειες εργαζομένων και μειώνουν το εισόδημα στο νομό μας. Να επικρατήσει λογική και ψυχραιμία στη δημοτική αρχή και να δώσει διέξοδο στο πρόβλημα αυτό. Και το έργο μπορεί να γίνει και η πρόσβαση στο λιμάνι μπορεί να υπάρχει.»
Δείτε όλες τις δηλώσεις του κ. Γιώτη στο σχετικό βίντεο (Sfedona TV) όπου απαντάει στον Λάκη Γιαννιδάκη τόσο για το θέμα του λιμανιού όσο και για το θέμα της αυθαίρετης απόφασης της δημοτικής αρχής για την διακοπή της χορηγίας του Καζίνο Λουτρακίου.

Σχετικά άρθρα:

  1. ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
  2. Η ΓΕΦΥΡΑ ΡΙΟΥ - ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ : ΕΝΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΘΑΥΜΑ
  3. Η ΟΛΙΓΩΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗΣ ΕΦΕΡΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

2 σχόλια για το : ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΡΓΑ ΣΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΤΟΥ ΑΠ.ΠΑΥΛΟΥ

  • ΜΙΧΑΛΗΣ

    Καντάφι εκτός από τους Κορίνθιους σε πήραν χαμπάρι και στη δικαιοσύνη!Πάρε δρόμο μόνος σου γιατί όπως σου έγραψε και κάποιος άλλος στις εκλογές θα έχει πίσα και πούπουλα!
    ΜΙΧΑΛΗΣ

  • Nikos

    Γιατι …”Τα σχόλια είναι κλειστά” … οπουδηποτε γραφει για το λιμανι ο Αναγνωστοπουλος?

Αφήστε ένα σχόλιο