ΜΙΑ ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΜΕ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΔΡΙΤΣΑ

Στο κατάμεστο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου στον Ισθμό , η γνωστή συμπολίτισσα μας κα Μαρία Δρίτσα παρουσίασε την ετήσια χορευτική επίδειξη με τους μαθητές και τις μαθήτριες της σχολής της . Στο πρόγραμμα συμμετείχε και η χορευτική ομάδα του Παντελή Ζερβού.
Οι θεατές της εκδήλωσης για μια ακόμα χρονιά μαγεύτηκαν από το αποτέλεσμα της βραδιάς.
Κλασικοί, μοντέρνοι , λαϊκοί και δημοτικοί χοροί ενθουσίασαν το κοινό που τους επιβράβευσε με το θερμό και παρατεταμένο χειροκρότημα του.
Αξίζει να σταθούμε και σε ένα άλλο σημείο της εκδήλωσης για το οποίο αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στην κα Δρίτσα , τους συνεργάτες και τους μαθητές της.
Το μεγαλύτερο μέρος των χθεσινών εισπράξεων από την εκδήλωση(το εισιτήριο ήταν 10 ευρώ) θα διατεθεί για την ενίσχυση του ”ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ”. Όλα τα παιδιά του ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ με ιδιαίτερη χαρά παρακολούθησαν την χθεσινοβραδινή εκδήλωση.
Η sfedona.gr υπήρξε χορηγός επικοινωνίας στην υπέροχη αυτή χορευτική βραδιά.
Δείτε στιγμιότυπα στο σχετικό βίντεο :
Σχετικά άρθρα:

















