ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΗΓΑΔΑΚΙΑ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ …

Στο κεντρικό και γνωστό καφέ της Κορίνθου «Pietris» καθημερινά συναντάει κανείς πάρα πολλά πολιτικά πηγαδάκια επώνυμων και γνωστών Κορινθίων.
Το κυρίαρχο θέμα αυτής της εποχής τι άλλο από το καυτό θέμα των εκλογών του Καλλικράτη. Οι ειδήσεις που βγαίνουν από αυτά τα πηγαδάκια είναι οι στηρίξεις διαφόρων γνωστών στελεχών στο πρόσωπο συγκεκριμένων υποψηφίων δημάρχων.
Στηρίξεις λοιπόν , μεταγραφές φίλων και υποψηφίων συμβούλων αλλά και «ευλογίες» από καταξιωμένους ανθρώπους του χώρου της αυτοδιοίκησης σε υποψήφιους δημάρχους.
Συναντήσαμε σήμερα τις πρωινές ώρες τρία διαφορετικά τέτοια πολιτικά πηγαδάκια.
Το πρώτο που ανήκει αποκλειστικά στο χώρο του ΠΑΣΟΚ δεν νομίζουμε πως βγάζει καμία εντυπωσιακή είδηση. Στο πηγαδάκι αυτό ο δήμαρχος Κορινθίων κ.Αλέκος Πνευματικός, ο πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου κ.Γιώργος Φαρμάκης, ο αντιδήμαρχος Άσσου-Λεχαίου κ.Γιώργος Φιλιπακόπουλος και ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας του Δ.Σ του δήμου Κορινθίων γνωστός γιατρός του νοσοκομείου κ.Γιώργος Κουκουλίδης.
Στο δεύτερο πολιτικό πηγαδάκι που συμμετέχουν και γνωστοί Κορίνθιοι πολίτες , την είδηση βγάζει ο π.αντιδήμαρχος επί δημαρχίας Κουίνη και πρώην αντινομάρχης επί Νομαρχίας Μανωλάκη , γνωστός αρχιτέκτων-μηχανικός κ.Χρήστος Γρίσπος που βρίσκεται σε μια εγκάρδια συζήτηση και παρέα με τον υποψήφιο δήμαρχο Κορινθίων κ.Κώστα Γιώτη.
Το τρίτο πηγαδάκι που δημιουργήθηκε λίγα λεπτά της ώρας μετά στον ίδιο πάντα χώρο και η αποκλειστική μας φωτογραφία (στην αρχική θέση) είναι «όλα τα λεφτά» !
Οι δύο δήμαρχοι του ΠΑΣΟΚ που κυβέρνησαν την πόλη από 8 χρόνια ο καθένας, οι κ.κΝίκος Κουίνης και Παναγιώτης Δαλακλείδης, σε εγκάρδια συνάντηση με πολύ μεγάλη πολιτική σημασία και μηνύματα!
Τα συμπεράσματα δικά σας.
Σχετικά άρθρα:















Τελικά όχι το μισό ΠΑΣΟΚ αλλά κάτι παραπάνω θα είναι με τον Κώστα Γιώτη. όχι πως δεν το αξίζει ως προσωπικότητα και άνθρωπος με ηγετικές ικανότητες.
Πολιτικά όμως πως μας κατάντησε ο Καντάφι!!
Να τρέχει το ΠΑΣΟΚ πίσω από έναν Νεοδημοκράτη. Το είδαμε και αυτό!
Το μόνο που μας παρηγορεί είναι να λέμε ότι Δημοτικές εκλογές είναι αυτές και δεν παίζουν ρόλο τα κόμματα.
Αλεξάνδρα