ΜΑΛΛΟΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΑΓΑΡΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΡΗΓΙΛΛΗΣ !

Αποκλειστικό
Έγκυρες πληροφορίες της sfedona.gr συγκλίνουν στο ότι ο νομάρχης Κορινθίας κ.Νίκος Ταγαράς θα πει τελικά το μεγάλο ΟΧΙ στην πρόταση της Ρηγίλλης να είναι στο πλευρό του υποψήφιου Περιφερειάρχη ως υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας. Ο νομάρχης με την ξεχωριστή πολιτική και αυτοδιοικητική εμπειρία του κρίνει-σύμφωνα με τις πληροφορίες μας- ότι πρέπει να είναι συνεπής στην δήλωσή του που έκανε στην αρχή της δεύτερης θητείας του στη νομαρχία ότι δηλαδή με την ολοκλήρωση της δεύτερης θητείας στη νομαρχιακή αυτοδιοίκηση κλείνει ένας σημαντικός κύκλος γι αυτόν.
Επιπλέον χρειάζεται ως άνθρωπος την απαραίτητη ξεκούραση από το διαρκές στρεσάρισμα της πολιτικής και έχει την ανάγκη να βρεθεί κοντά στην οικογένεια του και να στηρίξει έμπρακτα τα δύο του παιδιά στο παρθενικό επαγγελματικό τους ξεκίνημα ως πολιτικοί μηχανικοί.
Μετά από όλα αυτά , η προσωπική μας άποψη είναι ότι πολύ δύσκολα και κάτω από αφόρητες πιέσεις ο Νίκος Ταγαράς θα δεχτεί να είναι υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης στις εκλογές του ερχόμενου Νοέμβρη.
Το πιο πιθανό λοιπόν ότι με την πολιτική παρουσία του Νίκου Ταγαρά θα ασχοληθούμε και πάλι στις ερχόμενες Εθνικές εκλογές !
Η απουσία του είναι βέβαιο ότι θα αποτελέσει πλήγμα για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε μία μάλιστα στιγμή που όλες οι δημοσκοπήσεις δείχνουν πορεία ήττας του Δημήτρη Δράκου στην Πελοπόννησο.
Σχετικά άρθρα:

















Ο Νίκος Ταγαράς, παρά την αντίθετη άποψη ορισμένων, θεωρώ οτι είναι το μεγαλύτερο πολιτικό κεφάλαιο της κεντροδεξιάς αυτή τη στιγμή στην Κορινθία και είναι υποχρεωμένος να αγωνιστεί στο πλευρό του Δημήτρη Δράκου σε ένα από τα ελάχιστα μετερίζια προστασίας των κοινωνικών κατακτήσεων, την περιφερειακή διοίκηση. Εξάλλου πρέπει να παρακολουθήσει από την κατάλληλη θέση, την εκτέλεση του μεγαλύτερου έργου που γίνεται στο Νομό και το οποίο αποτελεί προσωπική του επιτυχία, το Φράγμα Ασωπού.
ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΠΟΛ. ΜΗΧΚΟΣ ΕΜΠ
Ένας ένας εγκαταλείπει το άρμα ο τοποίο οδεύει κατευθείαν σε γκρεμό και ελεύθερη πτώση. Ο νυν νομάρχης σαν εμπειρό και προνοητικό πολιτικό πρόσωπο ξερει καλά πως να αποφύγει τις κακοτοπιές και να μην συνδεθεί το ονομά του και με μια επερχόμενη αποτυχία
καταπελτη εχεις μπερδεψει τα οχηματα
το αρμα του πασοκ βρισκεται σε ελευθερη πτωση και μαλιστα με ιλιγγιωδη ταχυτητα
μην βγαζετε βιαστικα συμπερασματα
υπομονη….