ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΣΙΩΤΗΣ: ΣΕ ΑΣΧΗΜΗ ΚΑΤΑΣΤΗΣΗ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

Μιλώντας αποκλειστικά στη sfedona.gr , ο γενικός αρχηγός της ομάδας της Κορίνθου και παλιό αστέρι της Χρήστος Καρσιώτης, χαρακτήρισε πολύ άσχημη την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το Δημοτικό Στάδιο Κορίνθου. Τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο και από πλευράς υποδομών (αποδυτήρια,γυμναστήρια κ.λ.π). Ο ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους του Κορίνθιους πρώην παίκτης της “Μπάρτσας” της χρυσής εποχής και σημερινός γενικός αρχηγός της, ζήτησε εν όψει των επερχόμενων εκλογών από όποιον δήμαρχο εκλεγεί να δείξει το ανάλογο ενδιαφέρον για το Στάδιο και τον αθλητισμό του τόπου μας και να πραγματοποιήσει τα απαραίτητα έργα.

Χρήστος Καρσιώτης
Πολύ εύστοχη η παρατήρηση του Χρήστου Καρσιώτη ότι αν το δημοτικό μας Στάδιο ήταν στην κατάσταση που έπρεπε, στη πρόσφατη περιπέτεια της ΑΕΚ θα φιλοξενούσε τον αγώνα της με την Νταντύ της Σκωτίας εδώ στην Κόρινθο. Και θα υπήρχε πολλαπλό κέρδος για το στάδιο και την πόλη αφού τουλάχιστον 5000 θεατές θα παρακολουθούσαν τον αγώνα.
Εδώ να προσθέσουμε και εμείς ότι θα μπορούσαμε να εκμεταλλευτούμε πολλές ευκαιρίες για την πόλη μας και να φιλοξενήσουμε αγώνες των Εθνικών αντιπροσωπευτικών μας ομάδων ποδοσφαίρου και όχι μόνο που γίνονται σε στάδια όλης της χώρας. Να είμαστε η εναλλακτική λύση για έδρα τιμωρημένων ομάδων του Κέντρου. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε το γεγονός ότι με το δίκτυο των Εθνικών δρόμων και τον προαστιακό είμαστε πλέον μια ανάσα από την Αθήνα.
ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ …
Διαμαρτύρονται οι αθλητικοί Σύλλογοι που φιλοξενούνται στο Κλειστό Γυμναστήριο Κορίνθου ότι η διοίκηση του σταδίου ξεκίνησε μόλις πριν λίγες μέρες τις εργασίες κλιματισμού με αποτέλεσμα να τους ”ξεσπιτώσει”. Για το θέμα αυτό ο κ.Κώστας Σταματόπουλος , πρόεδρος του ΚΑΟΚ Παλαίμωνα , δήλωσε στη sfedona.gr :
”Το Κλειστό Γυμναστήριο είναι μη διαθέσιμο για τα σωματεία αφού γίνονται εργασίες εγκατάστασης ψύξης & θέρμανσης. Απαραίτητο το έργο αφού από Μάϊο μέχρι Σεπτέμβριο υποφέρουμε από τη ζέστη και όλα τα σωματεία αναζητούμε προπονήσεις στις δροσερές νυκτερινές ώρες, ενώ το χειμώνα έχουμε τραυματισμούς από το κρύο. Το έργο βέβαια θα μπορούσε να έχει ολοκληρωθεί στη διάρκεια των “νεκρών” μηνών αγωνιστικά (Ιούλιο & Αύγουστο). Οι εργασίες όμως ξεκίνησαν ουσιαστικά στις 23/8, ημερομηνία που ξεκίνησε η προετοιμασία ορισμένων τμημάτων του σωματείου μας αλλά και άλλων σωματείων. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα δύο τμήματά μας (παιδικό & παμπαιδικό) να κάνουν προπονήσεις στο ανοικτό γήπεδο μπάσκετ, ενώ το εφηβικό τμήμα τρέχει μεταξύ Λεχαίου & Βραχατίου. Τα πρωταθλήματα μπάσκετ ξεκινούν στις 18/9. Θα είναι το Κλειστό έτοιμο μέχρι τότε;”
Δείτε τις ενδιαφέρουσες δηλώσεις του Χρήστου Καρσιώτη στο σχετικό βίντεο:
Σχετικά άρθρα:
















Μα τι λέτε πως του ξέφυγε αυτού του ευπόληπτου αντιδήμαρχου και κύριου συνομιλητή του δήμαρχου, Δημήτρη Τζαναβάρα το θέμα. Αυτός τα τακτοποιεί άμεσα. Διοργανώνουν οι αρκάδες χοροεσπερίδα και να τα χρήματα. Βεβαια δινει και 15000 ΕΥΡΩ στον αλβανό να βάψει πάλι το κλειστό. Κρεμάλα.
Κυριε Γιαννιδακη πριν τα βαλετε ολα αυτα στην ηλεκτρονικη σας εφημεριδα πρεπει να διασταυρωνεται τις πληροφοριες που σας δινει ο εκαστοτε προεδρος αθλητικων σωματειων.
Οσον αφορα για τα εργα δεν ευθυνεται ο Προεδρος του Δ.Ο.Ν.Α.Κ Δημητριος Τζαναβαρας αλλα οι εργολαβοι που το εχουν αναλαβει.
Θελω να μου απαντησει ο κυριος Καρσιωτης που ειναι και παλιος ποδοσφαιριστης της Κορινθου ποια χρονολογια φτιαχτηκε το Δημοτικο Σταδιο Κορινθου ΤΕΩΣ Εθνικο Σταδιο.Για τα τοσα χρονια που ειναι φτιαγμενο το γηπεδο προσπαθει η διοικηση του Δ.Ο.Ν.Α.Κ να το συντηρησει αλλα ειναι πολλα τα χρηματα που χρειαζονται.Οσον αφορα το χορταρι γινεται μεγαλη προσπαθεια απο τους λιγους εργαζομενους για να το συντηρησουν αλλα οπως ξερετε χρησιπομοιητε καθε μερα απο την ομαδα γιατι δυστυχως δεν υπαρχει αλλο γηπεδο στην Κορινθο.
Θελω να μου απαντησει ο κυριος Σταματοπουλος ποτε σταματησαν οι προπονησεις της ομαδας τους.
Που μας λεει οτι νεκρα περιοδο ειναι Ιουλιος και Αυγουστος ενω ειναι μονο ο Αυγουστος.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
ΚΥΡΙΕ ΓΙΑΝΝΙΔΑΚΗ ΘΑ ΗΘΕΛΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΟΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΩΝΤΑΙ ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ.
ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΝΩ ΑΛΛΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ.
ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΝΟΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΤΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΛΕΧΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ ΘΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ.ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΑΘΛΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ Δ.Ο.Ν.Α.Κ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΨΥΞΗΣ-ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΗΤΑΝ ΑΙΤΗΜΑ ΠΟΛΛΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΣ ΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΕΝΟΨΕΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ.
ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΟΙ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ.