May 19, 2017

Θέλω να ζητήσω συγγνώμη επειδή ορισμένες φορές αναγκάζεστε να διαβάσετε ορισμένες "δυσνόητες" αναρτήσεις (αν και θεωρώ ότι οι περισσότεροι/ες αντιλαμβάνονται).
Έχω προσπαθήσει να το περιορίσω πολύ, όμως κάποιες στιγμές είναι αναπόφευκτο.
Στο Δήμο Κορινθίων εδώ και καιρό ζούμε την εποχή των τεράτων, γεγονός που θα ενταθεί στο επόμενο διάστημα. Δυστυχώς άνθρωποι που πετάγονταν από τα παράθυρα όταν τους επισκέπτονταν ελεγκτικές υπηρεσίες, έχουν γίνει τιμητές και πετάνε ακατάσχετη λάσπη, σπιλώνοντας και στοχοποιώντας.
Έχουμε φτάσει σε σημείο να μην ξέρει κανείς τί να κάνει. Πρέπει κάποιος να εργάζεται ή όχι ;
Γιατί αν κάνει το πρώτο τον στήνουν στον τοίχο, αν κάνει τον δεύτερο τον αποκαλούν λουφαδόρο. Και αν λοιπόν τον εμφανίζουν ως λουφαδόρο, πως γίνεται να τον κατηγορούν ότι δουλεύει, χωρίς να έχει σημασία αν κάνει καλά ή όχι τη δουλειά του ή ακόμα ακόμα και αν με τη δουλειά του ενισχύει και την Κορινθία προς τα έξω (έχω λάβει μέρος σε πλήθος συνεδρίων παρουσιάζοντας δουλειά που έχει γίνει σε υπηρεσίες ευθύνης και εμού μεταξύ άλλων) ή βελτιώνει υπηρεσίες που απολαμβάνουν οι πολίτες.
Και αν σπουδάζει, τον κατηγορούν και καγχάζουν ότι θέλει να γίνει "καθηγητής", και αν δεν κάνει τίποτα τότε είναι "αλάνι" και "μάγκας", "λαϊκός". Και μετά, πρέπει να απολογηθεί αν παίρνει υποτροφία, ακόμα και αν την ίδια υποτροφία πήρε μαζί του στην ίδια τελετή και η σύζυγος Αντιδημάρχου ιατρού με επώνυμο της οικογενείας του ρετιρέ της Κολιάτσου, που μένει πάντα στο απυρόβλητο.
Και ο ίδιος κατηγορείται ακατάσχετα επειδή εργάζεται, ενώ δεν δημιουργείται κανένα πρόβλημα αν άτομο με το ίδιο προαναφερόμενο επώνυμο είναι προμηθευτής του Δήμου με φωτοτυπικά, PC, συσκευές και δεν ξέρω εγώ τι άλλο. Και πρέπει να "απολογηθώ" εγώ που είμαι εκπαιδευτής από το 2004 και όχι εκείνοι που απέκτησαν κύκλο εργασιών από τότε που έγιναν οι "πρώτοι κουνιάδοι" του Δήμου με όρους εξουσίας.
Και φτάσαμε να είναι κατακριτέος εκείνος που εργάζεται μέρα νύχτα και όχι εκείνος που έγινε μπυροεργοστασιάρχης με τη "δημοτική" συνδρομή και πλάτη. Εν ολίγοις, μια αηδία. Και φτάσαμε λοιπόν να σχηματίζεται "κατηγορητήριο" για ανθρώπους που δεν έχουν δώσει κανένα δικαίωμα (ενώ θα μπορούσαν), αλλά για 350.000 ΕΥΡΩ ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ που έχουν αποπληρωθεί δεν ίδρωσε το αυτί σου κ. ΘΚ έτσι ;
Αλλά έχετε χάρη που δεν έφτασαν οι 700 ψήφοι να είμαι εκεί μέσα να σας γυρνάω ταινία κάθε εβδομάδα.
Σιχαίνομαι τους συμψηφισμούς και δεν θα τους κάνω ποτέ.
Καθιστώ λοιπόν το κατηγορητήριο διαθέσιμο σε όλους και όλες που έτυχε να με συναντήσουν ως εκπαιδευτή και αν υπάρξει έστω και ένας ή μια που να πει ότι δεν ήμουν εντάξει στη δουλειά μου, δεν υπήρξα επαρκής, δεν έδωσα ό,τι είχα, λούφαρα έστω και μια ώρα, τότε - ξαναλέω έστω και ένας ή μια σε όλα αυτά τα 13 χρόνια που κάνω μαθήματα σχεδόν σε όλα τα ΚΕΚ της Κορινθίας, στο Άργος, στη Σπάρτη, στην Αθήνα και πολλές άλλες πόλεις - τότε μάστορα θα έρθω εκεί όχι για να απαντήσω, αλλά για να με φτύσεις σε ζωντανή μετάδοση και να φύγω.
Με συγχωρείτε για το μακρόσυρτο, αλλά προσπάθησα να είναι πλήρης η απολογία μου.
Θα μπορούσα να γράψω πολλά άλλα, όμως θα μείνω εδώ για την ώρα.

Κατηγορία: 

Syggrafeas: 

Του Βασίλη Μπαλάφα

Comments

Την επόμενη φορά δεν θα είναι 700 οι ψήφοι αλλά 1700.Και ο Δήμος θα έχει αλλάξει χέρια. Και τότε να τους δώ τους λασπολόγους του Μπαλάφα και του Νανόπουλου τι θα απογίνουν!Διοτι νομίζω πως θα είναι οι πρώτοι που θα τους γλύφουν!
Πολυ δυνατός ο Βασίλης αλλά μόνο μελαγχολία μπορεί κανείς να νοιώσει βλέποντας τον να μην απαντάει στις επιθέσεις του δημάρχου.
Ο Πνευματικός ψάχνει τα προφίλ στο facebook σα μανιακός και βγάζει δημόσια τα προσωπικά δεδομένα δημότη,μιλάει για τη γυναικα του δημότη,πηγαίνει στα δικαστήρια δημοσιογράφο (και όλα αυτά επειδη του ασκούν κριτική) αλλά οι....γκεμπελίσκοι του μας λένε πως δέχεται επιθέσεις απο την αντιπολιτευση.... Γελάνε και τα παρδαλά κατσίκια... O Πνευματικος τελικά θα κατέβει στις επόμενες εκλογές?για να δουμε.....

Add new comment

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η sfedona.gr δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.